Leiderschaps-programma
Tot hier en nu verder

Aanleiding

Je kunt tegenwoordig veel worden, maar je kunt maar één iemand zijn. Voor veel mensen is het echter lang niet zo helder wie ze ten diepste zijn en wat ze als hun bestemming zien in dit leven. Hoe kun je richting geven aan je leven, zowel persoonlijk als zakelijk, als je voor jezelf geen duidelijk beeld hebt van wie je bent, wat je kunt, wat voor jou belangrijk is en wat je werkelijk wilt? Deze workshop is voor mensen die hun persoonlijke zingeving zoeken en voldoening willen vinden in hun eigen persoonlijke en zakelijke omgeving.

Resultaat

spiegel die je wordt voorgehouden door je omgeving in de vorm van een 360-gradenfeedback

  • zakelijke en persoonlijke thema’s worden verdiept op basis van een helder contact
  • inzicht in het samenhangende geheel van eigen gevoelens, gedachten en gedragingen
  • helder beeld van wie je bent en wat je wilt
  • ruimte voor nieuwe keuzes
  • helder plan om je (zakelijke) leven zo vorm te geven dat het weer klopt
  • praktische handvatten en een methode om steeds een volgende stap te zetten

Voornaamste reden om deel te nemen was het gevoel dat ik in mijn ontwikkeling vast liep. Tijdens het programma ben ik op zoek gegaan naar mijn innerlijk kompas. De intensieve cursusdagen hebben ervoor gezorgd dat ik durf te vertrouwen op wie ik ben en wat ik wil. Ik besef dat ik meer ben dan de optelsom van mijn verleden en voel me onbegrensder dan voorheen. Ik neem nu afslagen die ik in het verleden niet nam!

Asmara Kunst, recruiter Bol.com


Programma

Het programma bestaat uit een driedaagse workshop en twee aparte dagen achteraf. In de driedaagse workshop staan we stil bij de relatie tussen jouw huidige twijfels en verlangens en je persoonlijke levensgeschiedenis. Vanuit dat bewustzijn formuleren we jouw Innerlijk Kompas®. Op de eerste opvolgdag maken we dit kompas concreet met een plan van aanpak, zodat je praktische stappen kunt zetten in je zakelijke en privé-omgeving. Tijdens de tweede opvolgcursus krijg je nog meer praktische handvatten om jezelf op koers te houden, onder andere door het formuleren van je schaduwkompas. Gedurende de gehele workshop wordt primair ervaringsgericht gewerkt. Korte stukken theorie worden afgewisseld met veel praktisch oefenwerk, opdat het geleerde toepasbaar wordt in de eigen levenssituatie.

Praktische informatie

Voor deze workshop geldt dat er altijd een intakegesprek plaatsvindt. De workshop wordt gegeven in de regio Utrecht. Deelnemers overnachten tijdens onderdeel één in een nabijgelegen hotel. De kosten van het programma zijn € 3000,- (excl. btw en overnachting).

Bel voor meer informatie:

_TO01231.jpg

Jikkemien Schutte
06-29 05 32 65
info@inmensgrow.com